Nästa del

Märkte nu att inlägget under blev knas! Men iaf! Jag ska försöka få klart nästa kapitel under helgen! Varit super sjuk så har inte orkat hålla på. Men ska försöka få klart de :)


Nästa del....


Följ mig ! :D

Följ min blogg med Bloglovin :D

Riktigt tråkigt

Förlåt men de e galet tråkigt när man inte har så många läsare :( sjukt glad över Er jag har men det är inte många :/
Jag ska försöka börja på nästa kapitel ikväll eller imorn...
Är inte så sjukt peppar just nu


Härlig kommentar!

Jag måste bara säga att den här kommentaren fick mig att smälta lite. Gud vad det är underbart att läsa sånt här! Tack så mycket till den här personen som skrev detta, jag uppskattar det verkligen :) Jag försöker verkligen skriva så mycket jag kan med kapitlerna, men jag går i gymnasiet, linjen samhäll också. Det är galet mycket plugg och så kommer nationella nu också. Jag gör verkligen mitt bästa med att få upp kapitlerna och jag tar all tid jag hinner till novellerna!

Välkommna till min nya novell blogg!

Jag har gjort sjukt många noveller innan. Men jag var tvungen att sluta för att skolan tog över mitt liv. Men nu äntligen tror jag att jag har lyckats skaffa tid! Kanske inte kan lägga upp kapitel varje dag men jag ska göra mitt bästa så att ni får 3-4 gånger i veckan minst! Så jag hoppas ni gillar det jag skriver och jag hoppas verkligen ni sprider vidare bloggen för jag vet att det finns många One Direction fans som skulle uppskatta den här sidan!
Tack på förhand och jag hoppas ni stannar kvar på sidan!
Nu blir det att börja skriva första kapitlet!